Vilka dagar, vilken helg..

juni 6th, 2011 | Okategoriserade | Inga kommentarer »

Åh, detta väder, sol och högsommarvärme. Underbara svenska sommar vad jag njuter. Detta förknippas säkert för många  med vattensporter. Windsurfing, vattenscoter eller kanske vattenskidor?! Oavsett vad så har, enligt flera undersökningar, naturen och vädret en stor betydelse för oss människor. Naturen har en stor kraft i vår liv. Att vistas utomhus och vara fysiskt aktiv är något av det bästa du kan göra för din kropp och själ. Oavsett om du vandrar , surfar, cyklar, campar eller bara är ute. Det hanldar om att hitta SITT rätta ellement. Eller ”den rätte” sporten… Kanske blir det klätterklippan eller en semestertripp till Bornholm med barnen på cykel. Ja vad hittar du i din jakt?! Allt handlar om att hitta den sommarsport som känns rätt och ger den känslan av att hitta hem. Våga prova.

Nu på fredag den 10 juni kl 17.30 kör vi vårt Bike/runningpass. Det är ett pass där man jobbar i par. Vi växlar mellan att cykla och jogga. En cyklar och en joggar och så byter vi under vägen. Båda cyklar respektive joggar lika långt och lika många sträckor. Det är ingen tävling och vi jobbar i par ej i grupp. Alla par tar sin tid på sig. Se ”Happenings” på hemsidan för mer info. Detta kanske är din sommarsport??

Kvällens pass rullar på förutom yogan som vilar.

Imorgon tisdag så kommer Sebastion, OBS Dagen.. och tiden.. kl 19.00 och kör sitt kick-boxningspass.

Fredagens variation är som jag tidigare skrev Bike/Running.

Gymvägledningen blir något glesare under sommaren. Vill du ha hjälp så mejla eller messa mig så hjälper jag till vid behov.

Lycka till med träningen denna veckan.

Väl mött

Vänligen Viktoria Magnusson

Lämna en kommentar