Personlig träning & Kostrådgivning

En personlig tränare  på ViMa´s leder och tränar till förändring som berör hela människan, såväl fysiskt som mentalt. Din personliga tränare finns med dig under ditt träningspass och leder dig mot ditt mål. Alternativt ger Dig verktygen som du sedan använder. Målen varierar oändligt och kan även förändras med tiden. Det kan vara:

– Få igång en aktiv livsstil
– Minska el. öka i vikt
– Genomföra Vasaloppet
– Göra en Svensk klassiker
– Bli bättre i en vis gren
– Träna inför ett maraton
– Springa 5 km alt. 1 mil
– Stärka upp kroppen

mm.mm

Målet för dig  kan vara just något av ovan eller något helt annat. Välkommen så leder vi dig mot ditt mål!

När vi gör upp en träningsplan arb. vi utefter Ditt mål och gör tester  för att få fram rätt status/kapacitet och lägger där efter upp ett träningsprogram. Testerna varierar beroende på målet t.e.x styrke-, kondition, maxpulstester eller kroppssammansättningtester och rörlighetstester alt. koordination och alla tester står i relation till målet.Vi arbetar fram en träningsmodell för Dig som vi sedan mäter/testar av.

Vår personliga tränare jobbar med enskilda individer, maka par, kompisgrupper och övriga små och stora grupper både från privatlivet, arbetslivet och föreningslivet. Här finns oändliga möjligheter. Låt mig få ge just dig/er ett förslag.

I nära sammarbete så jobbar kostrådgivare, Frida Åberg med delar som är relevanta för dig så att du ska nå ditt/dina mål. Kostens vikt är en stor del oavsett vilket mål du vill uppnå. De går även att ta hjälp enbart med kosten för att tex.: få mer energi, minska eller öka i vikt/volym, stämma av att matvanorna främja en hälsosam livststil, mm.

Viktoria Magnusson, ViMa´s Personliga tränare, telefon 070-58 31 356.
Frida Åberg Kostrådgivare, telefon 070-9426331