KLASSER!

Vårt utbud av klasser varierar över säsong. Vi har tagit med oss de klasser som statistiskt sett var mest välbesökta genom åren och har  lagt dessa som en grund på schemat. Spinning, YOGA, Core och styrkepassen var de klasser/pass som var mest motionärer på. De är också de klasser som vi kommer se till att få flest av sedan kompletteras schemat med något ytterliga pass som vi sedan byter ut under året. 

Abs showkidz och DANCE IT är ett  danskoncept finns hos oss från 2- 15 år. 2-8 åringarnas klass är lekfull, glädjerik och lärorik. Här vävs lek och dans fram till specialkomponerad musik.Koreografin är framtagen av proffessionella och utbildade danspedagoder med lång erfarenhet inom barndans . Från 9-15 år så är det olika danser/koreografier som barnen får testa på så som pop, musikal, afro och street.Våra instruktörer har genomgått utbildning för att du skall lära dig dansa på det bästa sättet och samtidigt under lekfulla former. Vi startar upp grupper i olika åldrar varje termin. Alla barn är välkomna ner och prova fritt engång. I samband med att barnet dansar erbjuder vi ett specialgymkort som gäller för den som är med barnet. Då kan han/hon träna fritt i gymmet. Även detta får testas vid första tillfället barnet dansar. EN person/barn och pass.

Small groupe training är en form av personlig träning i minigrupp. Har du ett specefikt mål och önskar vägledning och motivation för att nå hela vägen så kan detta vara något för dig. Under hela året träffas man i en grupp som har samma mål osh gör tester som är i relevans för just ditt mål. Du får redskapen på hur du ska ta dig vidare och avstämningar görs längs vägen. Vi erbjuder bl.a Small groupe training för:Löpning, Hälsosam livsstil, grenspecific träning t.e.x innebandy, cross och ridning.