ANSTÄLLD TORSÅS KOMMUN

Vad roligt att du besöker oss på vår hemsida!
Vi tänker att du just tagit steget mot ett hälsosammare liv eller att du vill fortsätta din resa med den hälsosamma livsstil du redan har och kanske lyfta den till en högre nivå. Kanske vill du göra det hos och tillsammans med oss på ViMàs?
Vi sammarbetar idag med Torsås Kommun i resan mot ”Ett gott liv i en livskraftig kommun” och erbjuder Dig som anställd ett förmånligt kort.
Vår vision på ViMás TRÄNINGSCENTER är att leverera inspirerad och kvalitativ träning med en hög gemensamhetskänsla, till privatpersoner, föreningar, företag, kommun och landsting. Och vi vill gärna ta hand om dig. Du kan kontakta mig för mer information och vägledning så lotsar jag dig in hos oss. Du får gärna komma ner och se hur vi har det och testa på något av det utbud vi har.
Hos oss finner du ett komplett gym med maskiner för hela kroppen, ett stort gruppträning schema med flera olika klasser för att kunna variera träningen på bästa sätt. Vi har ett kalendarium som sträcker sig över året med allt ifrån utomhusträning, föreläsningar och kick-offer för att nämna något. Vi erbjuder gymvägledning där Du får lära Dig hur Du startar maskinerna, hur du sitter och grundläggande träningslära. I gymmet finns det färdiga program att tillgå vilket även det ingår i Ditt kort.

Som anställd har du 10% rabatt på vårt ordinarie träningskort på min. 12 månaders teckningstid.
Du har rabatter hos bl.a. Naturpraktiken ( som erbjuder flera varianter av kroppsbehandlingar), Ådholmens Golv, Cykologen i Kalmar ger dig 5 % rabatt vid köp av cykel och 10% vid köp av tillbehör och kläder. Gäller även köp till familjemedlem. Peak Performance i Kalmar ger dig 15 % på 2xu kompressionskläder.
Intersport i Karlskrona bjuder in vid speciella tillfällen och då meddelas erbjudanden.

För att du ska kunna teckna kort hos oss så vill vi ha ett intyg som styrker att du arbetar inom Torsås Kommuns organisation. Ovan erbjudande gäller vid nyteckning och vid förlängning.

För en personlig kontakt så vänligen slå mig en signal: 070-58 31356 Vänligen Viktoria Magnusson