VANLIGA FRÅGOR!

Öppettider?
Vi är ett kortnyckelgym vilket gör att vi kan erbjuda långa öppettider. Från 04.00-23.oo sju dagar i veckan. Kan skilja sig på specialavtal, se gällande avtal.

Vad ingår i medlemskapet?
Hos oss så har du tillgång till vårt klassutbud enligt gällande schema, vilket förändras över årets gång. Vi erbjuder alla medlemmar gymvägledning i gymmet och det ingår i ditt medlemsskap obegränsat antal gånger. Då går vi igenom hur man sitter i maskinerna, vad man tränar, och hur man startar de olika maskinerna samt grunderna för hur mycket man ska köra. I gymmet finns också färdiga program som man enkelt kan följa. Vi har eventupplevelse träningar/förmiddagar/kvällar. Och dessa har man tillgång till att vara med. Dusch, bastu och omklädning finns på Möre Hotell. Vill du att simning ska inkluderas i din träning så har vi ett gott sammarbete med Hotellet för ett förmånligt kort. 

Hur blir jag medlem?
Du kontaktar oss via medlemsregistreringen på hemsidan så hör vi av oss till dig. Alt. ringer du 070-58 313 56 så bestämmer vi en tid då vi träffas på träningscentret.

Betalsätt?
Du kan välja mellan två olika betalsätt; Faktura på hela beloppet eller månadsvis dragning via autogiro.

Efter bindningstiden?
Autogirokund: När bindningstiden enligt det tecknade avtalet har gått ut löper avtalet på tillsvidare med två månades uppsägning. Taxan på ditt träningskort regleras automatiskt enligt gällande prislista.
Fakturakund: Medlem erhåller en ny periodfaktura ca en månad innan avtalet löper ut. Betalas inte denna faktura avslutas medlemskapet automatiskt.
Autogirokund: Önskar du säga upp ditt avtal, ska detta göras nere på ViMas,  tvåmånaders uppsägning.

Om jag flyttar?
Vid en flytt så gör vi en avräkning från det datum handlingarna, adressändringen är oss tillhanda.

Vid skada/sjukdom?
Kan du inte träna pga sjukdom eller skada så lägger vi kortet fryst under den perioden.Läkarintyg måste erhållas. Ingen återbetalning retroaktivt.Det gäller sjukdom/skada där träning ej är genomförbar.

Frysa medlemsskap?
Medlemskap kan ej frysas. Dock vid skada/sjukdom, graviditet och militärtjänstgöring. Ingen frysning görs retroaktivt.

Borttappat kort?
Anmäles omgående till oss . Nytt kort debiteras med 50:-

Presentkort?
God Jul, Glad påsk eller Ja må någon leva. Ett presentkort på några träningspass, personlig träning/kostrådgivare är en kul present både att ge och att få. Det gå även att ge bort ett presentkort på ett visst värde.
Slå en signal 070-58 31 356 så hjälper vi dig.

Personlig träning alt. Kostrådgivning?
Önskar du personlig tränning alt. kostrådgivare kan vi erbjuda flera olika paket. Vi har även paket där vi kobinerar personlig träning och kostrådgivning. Läs mer under vårt utbud.

Lämna en kommentar