ÄGARE!

ViMa´s TräningscenterViMa´s Träningscenter ägs och drivs av Viktoria Magnusson.

Viktoria startade upp verksamheten 1996 som en bifirma under Möre Hotell. Då utgjordes den av aerobics och step-klasser i huvudsak. 1998 utökades verksamheten med ett komplett gym och strax därefter spinning. Under årens lopp har gymmet växt och utvecklas efter trender och vetenskap.

Fram till 2007 var Viktoria i ledning för denna del. Sedan såldes hela hotellet och gymmet följde med till de nya ägarna. Därefter valde Viktoria att lämna sin del då den vision och det arbetssätt hon jobbat enligt helt försvann. Hotellet gjorde något år därefter en konkurs och kom ut på försäljning. Saknaden var stor av att lämna detta verk och den dagen de nya ägarna hörde av sig med en förfrågan om hon ville driva det igen blev svaret ja.

Nu drivs verksamhet helt i egen regi då Viktoria nu hyr lokalen av hotellet.  Mål är att kunna serva privatpersoner, företag, kommun, skola, landsting och föreningslivet med träning relaterat till individens mål! Jobba kvalitativt och att ständigt hänga med i utvecklingen inom branschen.