FÖRETAG!

De flesta företag satsar på träning för sina medarbetare. De har insett fördelarna och vinsten med att ge denna förmån. Färre sjukskrivningar, effektivare och mer välmående personal är delar av vad resultat blir av fysisk aktivitet.

Dock är det bara träning som blir av som ger detta resultat! Det räcker inte med att ge resurser till sina anställda. Det är då vi kommer in i bilden. Vi jobbar aktivt för att varje motionär hos oss ska träna för att nå en bättre livskvalité.

Vi erbjuder  företag andra insatser för att få personalen motiverad att träna. Det kan vara halv/heldagar som engångsinsats eller ett skräddasytt upplägg som varar över tid. Med träning, motiverande förläsningar alt. seminarium i mindre grupper, mätningar alt. tester. Här finns mängder med varianter på upplägg, fråga gärna du med!

Crossnature, Zumba Party, Bike/Running, Boot Camp och Power YOGA erbjuder vi i grupper om minst 10 personer. Det är klasser som vi förlägger utnomhus i vår miljö eller där ni befinner er. Det är klasser som anpassas efter nivån som vi pratar oss ihop. Det går även att mixa nivåerna på ett upplägg.

Cross Nature är ett pass där vi jobbar i naturen med naturens tillgångar, våra egna kroppar och en kompis kropp. Vi väver ihop passet så att det blir en mix av konditionsträning och styrekträning.

Zumba Partý ett pass för kropp och knopp. Vi skakar loss till rytmer från salsan, regaetton, cha cha, merengue mfl. Do you remember the dancefloor? Enkelt glädjefyllt och svettigt. Let´s Party!

Bike/Running. Här jobbar vi individuellt men i par. I olika distanser och tider växlar vi mellan att cykla och jogga. Skäddarsys för just er.

Boot Camp nere på Fulvik. I den tunga och härliga sanden jobbar vi med naturen, kroppen och en kompis med olika stykreövningar och konditionsövningar. Medtag badkläder vid vackert väder.

Power YOGA i sanden eller i gräset (alt. egen plats) kör vi underbara yogaövningar till havets brus eller till mjuka toner från spelare.

Ovan aktiviteter bokas i grupp om minst 10 personer. Vill ni att vi bjuder på mat i samband med er tillställning så löser vi det. Från det lilla enkla till en större måltid!

Vill Ni att vi väver in en föreläsning i sammband med ert pass eller er träff så kan vi hjälpa till med:
Kosten och dess betydelse och vinst!
Träning vad är det som är så bra och hur mycket träning behöver vi för att nå vinsterna?

Hör av er så berättar jag mer om vad vi kan stå till tjänst med för just ert företag!