INTRESSEANMÄLAN BARN & UNGDOMSDANS!

Till Born to move och Just Dance kan man köpa ett ”föräldrakort” som gäller för mamma eller pappa. En förälder får träna vid varje tillfälle som sitt barn tränar och det kostar 900:-. En av föräldrarna få prova vid första träningstillfället.

Barnen får gärna prova på en gång och se om det gillar passet. Det måste dock göras en intresseanmälan. Betalningen ska sedan vara gjord tre dagar innan pass nr 2 för att platsen ska vara garanterad.

Intresseanmälan görs i formuläret här under:

Kommentarer eller frågor är välkomna.

*Obligatoriskt fält

Vad är Born to move?
Vårt koncept innebär dansprogram för olika åldersgrupper och stilar. Konceptet innehåller färdiga koreografier med tillhörande musik och lärarutbildning. Vi riktar oss främst mot skolor, dansstudios och gym över hela världen, som vill utveckla sin verksamhet med dansundervisning av mycket hög kvalitet.

Klasserna är framtagna av pedagoger med lång erfarenhet och koreografierna är framtagna av professionella koreografer och dansare. Musik och rytmer är exklusivt komponerade för Born to move. Alla lärare genomgår vår utbildning och ett prov för att få undervisa i just Born to move.