INTRESSEANMÄLAN ViMas barn och ungdomskoncept ”ViMas Cross”

Vad är ViMas Cross? ETT HELT NYTT KONCEPT…

Vårt koncept är byggt av två förskollärare, Cecilia Josefsson och Frida Åberg ( Frida är även grupp träningsinstruktör och personlig tränare) samt Viktoria Hamhillgo personlig, grupp och mental tränare. Alla 3 har flerårig erfarenhet av träning och träning med barn och ungdomar.

Klasserna är utformade som en resa över 10 veckor.

Från 3 år upp till 13 år fördelat i olika åldersnivåer.

Under träningsresan  får dem med sig de element som behövs i varje åldersspann. Vi jobbar med hela kroppen och skapar rörelseglädje för att inspirera och ge dem förutsättningar för ett aktivt liv. I resan lägger vi in och belyser vinsterna med fysisk aktivitet och energins betydelse i kosten samt varför vi behöver dricka och vila.

Styrka, kondition, balans, rörlighet och avslappning kommer att finnas med på ett lustfyllt sätt. 

Vi kommer utveckla självförtroendet, självkänslan, styrkan och konditionen på ett variationsrikt och inspirerande sätt och framför allt se till att barnen har kul och finner glädjen med aktivitet.

Målet är att successivt utveckla barnen så att det lär sig för livet.

Barnen får gärna prova på en gång och se om det gillar passet. Det måste dock göras en intresseanmälan. Betalningen ska sedan vara gjord tre dagar innan pass nr 2 för att platsen ska vara garanterad.

Pris 1295:- för 10 veckor

Intresseanmälan görs i formuläret här under:

Kommentarer eller frågor är välkomna.

*Obligatoriskt fält