Eventupplevelsepassen i full gång

juni 4th, 2012 | Okategoriserade | Inga kommentarer »

Den 3 juni var det första eventupplevelsepasset för i år. Vi var ett glatt och träningsvilligt gäng som gav oss iväg kl 15.00. En runda som landade på ca 5,5 km där vi växlade mellan att jogga/springa och att cykla. Vi hade bra väder för passet, frisk luft och uppehåll. Alla tog sig fram och kämpade på efter egen maskin med gott humör.
Nästa Bike/running för i år är den 12 augusti kl 15.00 och den turen är då ca 8,5 km. Mer information kommer fram över kring detta pass. Dessa klasser kan bokas i egen grupp med kolegorna, föreningen, klasskompisarna, möhippan/svensexxan osv.

Vi har under sommaren flera olika upplevelsepass som bjuder på annan typ av träning. Alla dessa pass kör vi utomhus, många nere på Fulviks strand. Detta för att variera kroppen och dess belastning och för att motviera till mer och annan träning. Det blir Zumba party i en längre tappning, Boot Camp där du kan utmana dig oändligt, Yoga i sanden alt. gräset till havets brus, Crossnature och så Bike/Running. Detta kommer vi att utveckla mer fram över så håll koll och häng fram för allt med.
Härlig och annorlunda träning ger mer smak..

Väl mött med kläder efter väder och det goa humöret på topp som vanligt//Vicke

Lämna en kommentar