Borta bra men hemma bäst!

mars 24th, 2011 | Okategoriserade | Inga kommentarer »

Efter en skidvecka i svenska fjällen är jag nu åter tillbaka laddad till tusen. Vi hade en vecka med strålande sol och toppenbackar att åka i med världens bästa vänner. Vi sa det min man och jag att vi missat 10 års skidåkning. Innan vi fick våra barn var vi ofta iväg men sedan föll det bort..varför det kan man undra? Vår lilla tös 2, 5 år susade ner för backarna hon med!

Dagen innan vi begav oss till fjällen besökte vi instruktörer här på ViMás Gerdahallen nere i Lund. Det är ett av Sveriges största träningsanläggningar som årligen ger inspiration, nya trender och upplägg för utbildadeinstruktörer. Där fick vi testa på mkt. kring fuktionell träning/övningar samt yogans nyaste. Vi kommer att leverera av detta på våra klasser under våren och framöver.

Denna vecka har vi gymvägldening onsdag kl 18.00, torsdag kl 17.25 samt fredag kl 09.00.

Fridas skivstångspass är ett av de pass som är i topp på bokningarna. Det har gjort att vi köpt in ytterligare 4 set så där finns nu plats för 29 st. Denna tisdag så kör jag Fridas skivstång för övrigt rullar veckan på enligt plan.

Sebastian kommer att komma fler gånger under våren. Vi lägger ut bokningen på webben så håll koll. Nu är inget inplanerat.

Fredagens variation är power yoga 17.30-18.30. Välkommen.

”Träning som blir av är träning som ger resultat”

Lämna en kommentar