1:a kick-boxningen och YOGA:n på Fulvik genomförd!

augusti 11th, 2011 | Okategoriserade | Inga kommentarer »

Yes, det blev bra och jag pustar ut. Det är alltid extra kul med nyheter som blir bra. Och detta blev mycket bra..Vårt första kick-boxinspirerade pass utomhus blev svettigt och utmanande, så som det var tänkt. Ca 35 motionärer kom och vi gästades av Flyers damlag (kul).Vädret var som klippt och skuret för detta pass. Luften var lätt och några små stänk regn i håret gjorde att alla kunde fullföja passet galant. Vi startade med att ta oss ut på Örarevet i en mix av gång och jogg, alla i sitt tempo. När vi sedan återvände till den underbara sanden (som vi efter passet hade överallt) så körde Sebastian lite konditonsövningar som utövades i par och vi blev då riktigt varma. Så sedan kunde vi genomföra stationer med olika styrkeövningar för hela kroppen för att avsluta med ”8:an” för alla Ni som var med så vet ni vad jag pratar om. Och var du inte med så är du välkommen ner den 17 augusti kl 18.00 då vi kör en favorit i repris och då kommer du också få veta vad ”8:an” är?! Tack till Sebastian och Frida som hjälpte till denna afton.

Den 4 augusti så var det Yoga nere på Fulvik givetvis med Ann-Mari vid ”rodret”och detta pass körde vi i gräset. Ljudet runt oss var för dagen äkta havs- brus och barn som lekte. Helt fantastiskt och denna vyy..Fulvik är en mycket fin strand och vi fick uppleva detta pass i det bästa vädret vi bara kunde tänka oss. Inte ett moln på himlen och en värme så räckte så när som igenom hela passet. Detta blir ett pass vi kommer att jobba mer med till kommande sommar, så håll ut.

V. 34 så kommer vi att köra igång med höstens schema vilket presenteras inom kort på webben. En stor lansering vi gör inför denna termin är vår dansskola. Den sträcker sig från 2 år upp till 15 år.  Startar under hösten, se datum fram över.

Lämna en kommentar